Medium Consulten

Een “spiritueel” medium staat tussen twee werelden in. Beide werelden bestaan. Een medium kan de personen uit de spirituele wereld waarnemen en vertalen naar de fysieke wereld. Deze verbinding met jou en de overleden dierbare is heel persoonlijk. Zij die doorkomen werken dankbaar samen met het medium om bewijzen en persoonlijke boodschappen door te geven.

Ook voor hen is het bijzonder om contact te hebben. Karaktertrekken, persoonlijke details, bewijzen van gedeelde herinneringen en/of ervaringen, komen allemaal door vanuit hun verruimde bewustzijn. De adviezen en boodschappen zijn heel opbeurend en liefdevol en altijd positief gericht op jou persoonlijke omstandigheden. Vaak worden er blokkades waar genomen uit vorige levens ontstaan, die Jaco verklaart en transformeert.

Het bewust herkennen van deze andere werkelijkheid is voor iedereen een bijzondere betekenis. Een troostrijke gedachte, dat er nog mogelijkheden blijken te bestaan om het contact te behouden. De band van liefde blijft altijd bestaan en overwint de dood. Ik werk op de zogenaamde Engelse manier. Zonder foto’s of voorwerpen ontvang ik direct informatie van overleden personen die nog steeds een belangrijke relatie met jou hebben.

Als je een consult wil boeken hoef je alleen maar een belletje of mail te sturen naar mij.

Jaco geeft consulten in Toldijk in de achterhoek. 50/60 minuten per consult. Kosten € 95,–

Vanzelfsprekend mag je het consult opnemen met geluidsopname van bv. mobiel, I phone of I pod

In geval van verhindering voor geboekt consult wordt u verzocht daarvan 48 uur van te voren bericht te geven daar uw tijd anders in rekening gebracht wordt door MEDIUMJACO. (zie de algemene voorwaarden)

Consulten via Skype zijn ook mogelijk.
Op maandag van 11.00-14.00 uur
Op woensdag van 10.00-13.00 uur / 19.00- 21.00 uur
Afgesproken consulten via Skype of mail dienen vooraf per bank overgemaakt te zijn.
Op Mediumjaco rek.nr. Rek nr.: NL48 RABO 0383 7581 57
Toldijk.

Het is ook mogelijk een korte mail te sturen met je vraag voor een kort en direct antwoord. Geef in de mail aan op welke naam en wanneer je de bijdrage hebt gestort plus je foto. Daarna zal ik je z.s.m. beantwoorden.

Mail-consult, Bijdrage € 45,00

Rek. Nr. NL48RABO 03837 58 157 tnv. MediumJaco
O.v.v. Mailconsult, voornaam en achternaam, datum van toezenden mail.

Je kunt het mailconsult ook per post doen. Doe dan bovenstaande allemaal in een enveloppe met retourenveloppe voorzien van postzegel, met adres waar je het naartoe gezonden wil hebben.

Alle informatie wordt buitengewoon discreet behandeld.