Mediumschap is geen gave, iedereen kan het leren

De basis van mediumschap is gericht op de wetenschap dat de menselijke geest de fysieke dood overleeft. Iedereen vraagt zich op een bepaald moment in zijn leven af; “wat gebeurt er met mij als ik dood ben”. Mediums menen het definitieve antwoord te kunnen en mogen doorgeven op deze spirituele interessante vraag. Spiritualisme bevestigt dat de menselijke geest de fysieke dood overleeft en de spirituele wereld betreedt die onze materiële wereld geheel omhult en doordringt.

De waarheid van deze veronderstelling kan worden gedemonstreerd wanneer er communicatie plaatsvindt tussen het spirituele en het aardse bestaan. Deze communicatie is mogelijk via mediums, mensen die hun mediamieke gevoeligheden ten dienste stellen van deze uitwisselingen tussen twee werelden. Mediums staan dus in het midden van deze twee werelden. Zij geven niet alleen bewijzen van het verleden door van de dierbaren of gidsen, wat de basis is van het mediumschap, maar ook geven zij heel persoonlijke adviezen in het heden door die voor jouw op dat moment in jouw leven belangrijk zijn. Hoe beter het medium geschoold is hoe meer inhoudelijk en diepgaander de consulten hun betekenis krijgen. Gidsen en dierbaren willen maar wat graag inzichten geven in jouw persoonlijke levensproces in deze zo enerverende tijd. Mediumschap is geen gave, mediumschap kan je leren en is zeer verrijkend voor de mens omdat deze diepe leringen je dichter bij jezelf brengen. Wie wil nou niet zelf contact maken met zijn  eigen dierbaren en gidsen?

Jaco leert je naast de basis opleiding van het standaard gegeven, no-nonsense mediumschap, ook de diepgang in zijn opleidingen van het nieuwe mediumschap en trance healing!

De energie gaat steeds sneller en de boodschappen van je Ziel, je Gidsen en jouw dierbaren, steeds dieper. Met de Mediumschap- en Trance Healing opleiding kan je vele andere facetten van het traditionele Mediumschap inzetten ten behoeve van persoonlijke verdieping en transformatie. We spreken tegewoordig al van het oude “engelse” Mediumschap en het nieuwe Mediumschap dat volledig in deze revolutionaire tijden door de jaren lange ervaring van  MediumJaco is verdiept en aangepast naar de maatstaven van de deze tijd.