Nieuwsbrief

Deze  nieuwsbrief ontvang je omdat je in het verleden op enige wijze contact hebt  gehad met MediumJaco.

Eindelijk is het zover…

MediumJaco draagt zijn lessen over aan De Spirituele & Intuïtieve Academie!

Oprichter van De Spirituele & Intuïtieve Academie, Jaco Elken heeft als MediumJaco jarenlang in Nederland aan de wieg van het moderne mediumschap gestaan om mensen op te leiden in dit zo boeiende en omvangrijke vakgebied. Zijn kwaliteit, kennis en diepgang zijn samengekomen in een net zo inspirerend team van leraren. Zodoende is het voor iedereen mogelijk om spiritualiteit eigen te maken en door te kunnen groeien als trance healer en medium of zelfs als Medium Therapeut en Trance healing Therapeut of Paramedisch Medium.

Dit betekent dat leraren door het hele land op vele locaties de opleidingen Mediumschap & Trance Healing kunnen blijven aanbieden op steeds grotere schaal aan steeds meer mensen! Misschien wel wat voor jou?!

Ook de waanzinnig populaire en zeer diepgaand opleiding Mediumschap & Trance Healing Therapeut werpt haar mooie vruchten af. Echt alles mag, kan en moet getransformeerd worden wil je in 5D zijn.

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door de CRKBO en tevens geregistreerd door de VBAG, BATC, LVNG en de Ring.

Op de website van De Spirituele & Intuïtieve Academie vindt u uitgebreid informatie over de inhoud van de opleidingen, het lerarenteam en de locaties waar de diverse opleidingen worden gegeven in zowel binnen- als buitenland.

Nieuw Sjamanen Cirkel

Chris & Jaco hebben elkaar gevonden in de drum! Toen ik Chris voor het eerst zag zei ik:” jij bent een sjamaan”. “Nee, zegt ie, ik beoefen het sjamanisme.”

Kijk, dan heb je het door…

Wat bieden wij aan? Diepe meditaties, begeleid met drum naar de binnen Aarde en de kosmos. Trance Reizen dus, met muziek. De weg naar binnen toe met aarde, water, ether, wind en vuur. Werken in en met de Zonnewendes en de Maan. Vuurceremonies op de buiten plaats, initiaties en inwijdingen met de Sjamaan in jou! Contact met de natuur en het samenwerken met de Voorouders… Doe je mee? Meld je aan.

En neem je trommels en ratels mee…

Bijdrage: € 20,00. 

Elke eerste donderdagavond van de maand! 19.30 – 22.00 uur.

Mediumcirkel met MediumJaco

Elke laatste donderdagavond van de maand! Op Boerderij de Vrije Geest

Schrijf je tijdig in want ze zitten altijd vol. 19.30 t/m 22.00 uur