Opleiding Mediumschap & Trance Healing III Therapeut®

Therapeutisch Mediumschap en Therapeutisch Trance Healing is een mooie nieuwe en verkwikkende manier om eenduidig bij de oorzaak van pijn of blokkade(s) te komen, die persoonlijke of spirituele groei kunnen belemmeren. Drukkende overtuigingen, emotionele pijn en/of verdriet, afgesloten gevoelens, vaste patronen en blinde vlekken kunnen direct en nuchter worden achterhaald en inzichtelijk worden gemaakt. De blokkade of pijn kan in dit of vorige levens zijn ontstaan en horen te worden ontleed en ontrafeld om getransformeerd te worden, zodat de blokkade kan worden losgelaten. Zo kan men in een nieuwe energieruimte  stappen. Het loslaten van deze en vaak onbewust onderdrukte emoties en het aangeven van het zielspad geven ruimte en stroming in lichaam en geest. Een gediplomeerd Medium  & Trance Healing Therapeut® kan direct het oorzakelijke probleem van de blokkade(s) aangeven dat men mag transformeren zodat men het kan loslaten.

De volgende behandelmethodes komen hiervoor in aanmerking:

  • Zielscontact en gidsen contact
  • Zielsanalyse direct vanuit de Ziel
  • Innerlijk Kind en deel- Zelven
  • Mediamieke Regressie Methode
  • Mediamieke Familie Opstellingen
  • Mediamieke NLP
  • Mediamieke Hypnotherapie

Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is een verzameling van diverse bekende alom gerespecteerde therapieën die vanuit het mediumschap direct uit de geest voorhanden is. Analyse en oplossingen komen meteen bij elkaar om de cliënt van een grote dienst te kunnen zijn. De unieke methode van Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is zeer  adequaat en doeltreffend en laten een niet aflaatbare indruk achter op de cliënt. De methode Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is ervoor bedoeld de mens in een relatief korte tijd te doen laten transformeren zodat men zich kan aanpassen aan de nieuwe tijd en de dimensies van de huidige nieuwe energie.

Duur van het therapeutisch mediumschap is vier dagen en wordt afgerond met een onafhankelijk examen via de SNU, De Spirituele Nationale Unie. De beroepsvereniging van Mediums, Trance healers, Medium Therapeuten® en Trance Healing Therapeuten®. Tevens bestaat er vanuit deze verenigingen de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de Scholing Commissie om zelf als spiritueel leraar te kunnen gaan werken.

Bij het succesvol behalen van het examen ontvang je van de academie het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut® en van de Beroepsvereniging SNU het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut®

Bijdrage is inclusief € 75,00 euro examenkosten SNU.

Inschrijven

Klik hier om naar inschrijven pagina te gaan.

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is geaccrediteerd door het CRKBO.