ENERGETISCH TRANCE-FORMATIE THERAPEUT®

ENERGETISCH TRANCE-FORMATIE THERAPEUT® 

We gaan vandaag de dag steeds sneller en dieper in de energie. Vermoedelijk heb je al veel en diep in en aan jezelf mogen werken. Dat is goed. Misschien ben je wel werkzaam als begeleider of leraar in het overbrengen van healing of therapieën? En dat is ook goed. Nu we zo diep mogen gaan heb ik van Spirit een nieuwe tool gekregen en een nieuwe begrippen en dat heet:

KERNKARMA – ANTIKARMA – KNOTVERWIKKELING VAN DE ZIEL.

Kernkarma wil zeggen wat jij als diepte thema onbewust al vele levens met jou meedraagt tot in het NU. Persoonlijk maar ook uit diepe en verre familielijnen, de voorouders, die je ZELF bent geweest. Zowel vanuit het Licht als vanuit het donker, het onderbewuste. We gaan werkelijk contact maken met deze voorouder zielen zodat je ze bewust kan gaan voelen en hun/jouw energie kan gaan ervaren. De hieruit voorkomende mentale en emotionele overtuigingen zullen direct je bewustzijn doordringen. Je gaat ze direct herkennen in het NU.

Je gaat werkelijk de kernkarma diep in de chakra’s leren herkennen om ze vervolgens energetisch te trance-formeren. Dit is een nieuwe healingthechniek die je als Energetisch Trance-Formatie Therapeut mag gaan trance-formeren om de nieuwe overtuigingen te verankeren in het juiste chakra. Je daalt daadwerkelijk af in de krochten van de Ziel. Je herkent de antikarma en de knotverwikkeling van de Ziel. Zowel als bij jou zelf als bij jou consultant. Je gaat ook leren om heel diep in de chakra’s een trance reis te maken om blokkades te verwijderen. De door jouw onbewust energetisch gemaakte materialisaties verkrijgen inzicht en zullen mogen trance-formeren.

Enige ervaringen in het healingwerk en of coachingswerk is wel prettig daar er veel en op diep niveau getrance-formeerd gaat worden.

Een Energetisch Trance–Formatie Therapeut werkt diep in de geest. Je werkt een op een met de Trance-Formatie gids uit de spirituele wereld. Mogelijk je Healing Gids, maar zeer goed mogelijk een nieuwe energetische trance-formatie Gids. Ik laat je daar in de eerste ochtend al mee kennis maken. Je gaat een nog diepere verbinding aan. Je leert energetische opstellingen te maken met Zielenentiteiten d.m.v. Zielsrepresentanten en Zielenbewustzijn.

 De opleiding bestaat ETT bestaat uit twee opeenvolgende modules.

Module 1. Energetisch Trance-formeren


Bij de Vrije Geest te Toldijk.  Schrijf je hier in


Module 2. Energetisch Zielenbewustzijn


Bij de Vrije Geest te Toldijk.  Schrijf je hier in