Opleiding Mediumschap & Trance Healing I Basis®

Als je als medium wilt werken is de healing energie ook aanwezig. Wil je werken als professioneel healer zal je vaak de boodschappen van de gidsen mogen doorgeven. In de opleiding Mediumschap & Trance Healing I basis® maken we die combinatie. In het eerste deel van de opleiding zal jouw alle ins en outs van het basis mediumschap alsmede alle ins en outs van de basis trance healing gegeven worden. Je hoeft ze niet meer apart van elkaar eigen te maken. Na deze basis opleiding zal je op beide vlakken dus direct met de spirituele wereld kunnen communiceren in consulten (het mediumschap) maar ook al healing consulten kunnen geven, of je kiest natuurlijk voor de combinatie van beide consulten.

De Spirituele Academie leert je naast de basis opleiding van het standaard gegeven, no-nonsense mediumschap, ook de diepgang in zijn opleidingen van het nieuwe mediumschap en trance healing!

Welbeschouwd is er maar één energie hoeveel namen je er ook aan geeft. In de opleiding Mediumschap & Trance Healing Therapeut® I Basis zullen we alle vormen van energetische healing samenbrengen tot een krachtige healing in trance staat. Je leert hoe je kan healen en hoe je contact moet maken met je healing Gids. Zij zijn het die via jou de helende energie doorgeven. Het is van essentieel belang dat we dat liefdevolle en bewuste contact hebben. Gedurende de opleiding zal je zelfstandig dat contact steeds sterker en sterker tot stand brengen. Je leert vervolgens om de essentiële informatie van jouw healing Gids aan je cliënt door te geven.

Healen is niet alleen je handen op iemand leggen. Healen is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad. 

Deze opleiding duurt vier dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding I Basis.

Inschrijven

Klik hier om naar inschrijven pagina te gaan.