Boek Informatie

De Geest en de Mens in de Nieuwe tijd

Auteur: Jaco Elken

Dit boek beschrijft mijn levenspad als Medium Jaco. Door het te schrijven kreeg ik de mogelijkheid om door mijn eigen muur heen te breken en dichter bij mezelf te komen. Ik zou het prachtig vinden als de informatie en de oefeningen in dit boek jou dichter bij jezelf brengen en de spirituele wereld dichter bij je is gekomen.

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen. Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van het te betalen bedrag op:  NL21 RABO 0317 6938 83 t.n.v. Uitgeverij  De Vrije Geest.

Let op! zorg bij betaling dat je naam correspondeert met je bankrekeningnummer.

De kosten zijn: € 24,95 incl. porto

Recensies

Ik ben nog niet eens op de helft van je boek, jeetje man, wat is het een mooi en herkenbaar verhaal!
Vanuit je diepste kracht geschreven, volledig met de billen bloot. Bij pagina 4 zat ik al te janken..
Can’t wait to read the rest. Thanks for being in my life again!

Lees alle recensies …

Heerlijk en makkelijk te lezen boek over de wereld “tussen hemel en aarde”. Op heldere wijze geschreven, en Jaco deelt veel van zijn eigen (consult) ervaringen met de lezer. De lezer krijgt meer inzicht verschaft over onder andere het paramedische aspect (waarom hebben wij bepaalde ziektes/klachten, wat kan je er aan doen.)

Dit is zo’n fijn boek! Herkenbaar, kwetsbaar en krachtig, één ademteug en je hebt het uit.

Ben met je boek begonnen.
Leest heerlijk weg, net of ik het je hoor vertellen.

hallo jaco, wauw, wat een boek! heb het net helemaal gelezen, wat niet betekent dat het allemaal ingedaald en volledig begrepen is….het is veel……………! maakt niet uit, de zaden zijn gezaaid en ik kan het boek nog vele malen herlezen.

wat dapper om zoveel van je eigen proces in de openbaarheid te brengen ook al is (terecht de diepste diepgang lekker bij jezelf gebleven. dat recht heb je en is ook goed denk ik). ik vind het knap dat je je zover bloot geeft. dat doen niet veel mediums en daarmee stralen ze toch wat meer ego uit mijns inziens.

de inhoud van je boek duizelt me nog in het rond maar dat geeft niet. dat komt vanzelf op zijn pootjes terecht.

Heerlijk boek, zo oprecht en uit het hart geschreven. Ook een herkenning en erkenning. Compliment Jaco!

Jouw boek heb ik uit, en ga weer opnieuw beginnen met lezen.
Wat is het een mooi boek! Je openhartigheid, je struggles, je pad zijn heel mooi en intens omschreven. Hoe fijn is het om te lezen dat het pad van spiritualiteit zo hetzelfde is en toch ook anders, met ieder zijn/haar eigen unieke wandeling.
We komen allen bij hetzelfde uit!
Je bent een prachtmens, en een fijne, dierbare mentor voor mij.

Wat heb je een bijzonder waardevol boek geschreven…

Beste Jaco,Net vóór mijn vakantie heb ik jouw prachtige boek De geest en de mens in de nieuwe tijd gelezen.Zo prachtig en mooi geschreven. Zoveel voor mij herkenbare dingen.En ook leerzaam voor mij.

Adembenemend jouw boek, net uitgelezen. Dank voor je open-hartigheid, het helpt mij in mijn zoektocht naar mijzelf en mijn ZIJN.

Ik blijf je volgen en ga je zeker weer ont-moeten.

Een aanrader vanuit mijn

Dit boek ik zo open en duidelijk geschreven. Je voelt de energie van Jaco (de schrijver) stromen.
Dit is wie hij is. Je voelt zijn hartsenergie.

“Op het moment dat bewustzijn omarmd wordt begint het leven”

Zo kloppend en zo mooi omschreven net als dit boek.

Dank Jaco voor dit prachtige geschenk.

Namasté.

Lieve soulbrother,

WAT SUPER LIEF!!!!

Dank je wel voor je boek – wat een uitstraling en kracht en wat een prachtige geboorte!!

Het licht spat er vanaf en wat heb je dit ongelofelijk zorgvuldig in de wereld gezet, ik heb gezien hoe je er steeds weer verdieping en verdieping in bracht.
SUPER trots op je en ik ga er zooo van genieten!!

Dit boek gaat zoveel begrip en uitleg brengen aan zoveel lichtwerkers die steeds meer hun licht durven te leven en hun mediumschap in de wereld zetten.

Dank je wel GROTE LICHTWERKER voor jouw bijdrage aan onze wereld.

BIG HUG voor mijn soulbrother,

Heerlijk om te lezen, her-kenning, er-kenning, rust….en zo veel meer……. Compliment Jaco!

Dit bijzondere boek is een echte aanrader. Zoveel diepgang, zoveel openheid. Als je dit leest staan constant je haren omhoog van de kippenvel, zoveel emoties komen er bij jezelf hoog. Allemaal zo herkenbaar in jezelf, je blokkades, je eigen transformaties. Het heeft veel met me gedaan door dit boek te lezen, soms erg heftig. Nog meer van jezelf houden, nog vaker in de spiegel naar jezelf kijken en je eigen blokkades opruimen. Meer inzicht in de dingen die je doet en nog wil doen. Dank je lief Bruurke Jaco Elken voor dit geweldige overtuigende, en dat je dit deelt met zovelen.

Wat heb je een fantastisch boek geschreven. Ben ik jou dankbaar voor. Weet je, sinds een paar weken schrijf ik heel bewust iedere ochtend op een velletje papier 3 dingen waar ik dankbaar voor ben. Zo schreef ik op dat ik er heel dankbaar voor ben dat ik toen naar jou toe ben gekomen en dat jij mij zo goed hebt geholpen, daar ben ik dankbaar voor.
Tijdens het lezen van je boek schoot ik regelmatig in de lach omdat je met humor zo lekker kon vertellen, mooi vind ik dat.
Jaco, bedankt dat je het boek hebt geschreven, je zult er nog veel mensen mee kunnen helpen.

Het was omdat er ook nog verplichtingen waren, dat ik je boek niet in een keer kon uitlezen. Maar ook de vele info maakte, dat dat ook eigenlijk niet kon. Soms was het ook: och daar mag ik wel weer even wat meer aandacht aan besteden….Veel in door jou gegeven consulten was voor mij herkenbaar en bij 1 consult dacht ik “nou, dat lijkt wel erg veel op mij…”, maar tegelijkertijd besefte ik dat ik dus niet de enige ben met dergelijke ervaringen. Petje af voor jouw openheid inzake je eigen zoektocht!

Lees het nawoord van het boek hier …

Boek bestellen